DienstenBij ons kunt u terecht voor de volgende diensten.


Taxivervoer

Vervoer van of naar familie, vrienden, camping, hotel, uitgaansgelegenheden, markt, restaurant, omliggende dorpen/steden enzovoort. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 07:00 tot 23:15. Vrijdag en zaterdag zijn wij 24 uur bereikbaar en zondag van 12:00 tot 23:15.

Luchthavenvervoer

Wij rijden naar alle vliegvelden in Nederland en het buitenland. Onze taxichauffeurs rijden rechtstreeks naar het vliegveld en de rit wordt niet gecombineerd.
Een taxi nemen naar Schiphol of één van de andere vliegvelden heeft meerdere voordelen. Wegbrengen en ophalen van deur tot deur, geen parkeerkosten, geen eindeloos gesleep met bagage en geen zorgen over uw auto tijdens uw vakantie.
Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u meer informatie over een taxi naar Schiphol of één van de andere vliegvelden, neem dan contact met ons op.

Rolstoelvervoer

Wilt u zittend in uw eigen rolstoel vervoerd worden? Dat kan! Wij hebben aangepaste rolstoeltaxi’s voor één of meerdere personen.

Groepsvervoer

Gaat u met meerdere personen naar een festival, feestje, bar of club? Dan bent u bij de Eper Taxi Centrale aan het juiste adres! Met onze 8-persoonsbusjes vervoeren wij u vanuit Epe en omstreken naar bestemmingen door heel Nederland.

Contractvervoer

Wij regelen het vervoer voor verschillende organisaties en instellingen in Epe en omstreken. Heeft u voor meerdere keren in de week vervoer nodig? Laat het ons weten, dan maken wij een aantrekkelijke prijs voor u.

Ziekenvervoer

Voor een taxi of rolstoeltaxi naar het ziekenhuis kunt u bij ons terecht. Dit kan voor particuliere tarieven. De declaraties kunt u zelf indienen bij de verzekering.

Rouwvervoer

U kunt rechtstreeks bij ons volgwagens in de kleuren zwart of grijs inclusief chauffeur met uniform bestellen. Uiteraard worden alle taxigerelateerde uitingen zoals het taxibord verwijderd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Trouwvervoer

Gaat u binnenkort trouwen en bent u opzoek naar vervoer? Dan bent u bij de Eper Taxi Centrale aan het goede adres! Op deze bijzondere dag staat onze luxe Mercedes inclusief chauffeur in uniform volledig tot uw beschikking. De auto kan eventueel voorzien worden van bloemen. Uiteraard worden alle taxigerelateerde uitingen zoals het taxibord verwijderd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Directievervoer

Met een luxe Mercedes kunnen wij u vervoeren naar elke plek in Nederland of het buitenland. Onze chauffeur kan eventueel op de bestemming wachten, zodat u spoedig uw reis kunt vervolgen of u retour te brengen.

Straattaxi

Vervoer van of naar treinstations, bushaltes, uitgaansgelegenheden, festivals, feestjes, restaurants enzovoort. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 07:00 tot 23:15. Vrijdag en zaterdag zijn wij 24 uur bereikbaar en zondag van 12:00 tot 23:15.


Wilt u meer informatie over één van onze diensten? Of wilt u een taxi bestellen? Neem dan contact met ons op via 0578-612424 of mail naar info@eper-taxicentrale.nl